Android 5 Lollipop is niet het enige NEXT BIG THING!

29 oktober, 2014

Android 5 Lollipop en het marktplein van Amerika naar Europa/Nederland: Ons YouAre (EU/NL) marktplein dus is niet het enige ‘next big thing’!
Alhoewel iedereen het heeft over de nieuwste Android versie Lollipop, is er nog iets groots op komst (althans voor de gebruikers en eigenaren van Topspor(st)ter.nl en de Marble CMS websites.)

 

Topsport(st)er.nl / Marble CMS 4.0!

Wij kunnen ons voorstellen dat ondanks dat u (ongetwijfeld) vanalles hebt gehoord van vrienden en familie, u nog niet exact weet wat het Topsport(st)er.nl / Marble CMS nu eigenlijk is.
We maakte de grap dat Android L (of zoals nu bekend is geworden Android Lollipop) o.a. niet het enige ‘next big thing’ is, maar eigenlijk houdt daar de vergelijking niet op.

Het Topsport(st)er.nl / Marble CMS is namelijk het besturingssysteem van uw website. Met een gemakkelijke overzichtelijke interface geeft het gebruikers de mogelijkheid om gemakkelijk foto’s en nieuws te plaatsen. Maar bijvoorbeeld ook een online agenda. Het is zelfs mogelijk om nagenoeg elke letter op uw eigen website aan te passen en dit alles zonder kennis van programmeren.

 

Less is more!

Online is juist meer. Nieuws doorplaatsen op social media, 1 klik. Uw webshop product mogelijk zefs doorplaatsen op Marktplaats, of in onze situatie juist het eigen YouAre.nl (...of juist .eu) marktplein, 1 klik.
e-mailadressen en gebruikers aanmaken, (nou vooruit maarliefst) 2 klikken.
Op uw persoonlijke bureaublad krijgt u de beschikbaarheid over de widgets (denk aan Android) die voor u van toepassing zijn. Als webshop heeft mogelijk niets aan enkele extra functionaliteiten. Zo blijft uw bureaublad overzichtelijk en productief.

 

Groots met een paar MB

Het Topsport(st)er.nl / Marble CMS is inmiddels al weer toe aan de 4e grote release. De grootste verandering die gebruikers zullen ervaren is de interface. Door met duidelijke kleuren en grootser te werken met een systeem wat zich aanpast aan de grootte van u scherm, schakelt u nog sneller tussen functionaliteiten zonder het overzicht te verliezen. Hierdoor maken wij het systeem ook direct geschikt voor mobiele apparaten waardoor u website up-to-date houden onderweg of op de bank een fluitje van een cent is.
De grootste verandering is echter onderhuids. Het Marble CMS is namelijk nog compacter geworden wat resulteert in meer stabiliteit en een kortere laadtijd. Groots met een paar MB dus!

 

Maatwerk maar dan op maat

In functionaliteiten geen compromis! Geen verbouwde functies zoals bij gratis CMS pakketten als Wordpress of Joomla, maar echt maatwerk. In samenwerking met klanten hebben wij inddels al veel specifieke oplossingen ontwikkeld. Deze functionliteiten verpakken wij vervolgens in een widget waardoor u alle functionaliteiten kunt vinden waar u ze verwacht. Zo ontwikkelde we juist voor u:

-  Topsport(st)er.nl / Marble CMS Webwinkel            
   Alle functionaliteiten voor de webshophouder

-  Topsport(st)er.nl / Campagne manager    
    Alle functionaliteiten voor crowdfunding, de ontvangst van donaties en sponsoring (iDeal betalingen o.a.)

 

Kerstcadeautje

Via onze website en blog houden we u op de hoogte wanneer u het nieuwe Topsport(st)er.nl / Marble CMS kunt verwachten.
Vooralsnog verwachten we release voor kerst 2014. Ondertussen benieuwd of we aan uw online uitdaging een mouw kunnen passen? Bel dan vrijblijvend 06 461 366 81 (Patrick Bresser), 0418 640 240 of mail info@topsportster.nl voor meer info of een demonstratie afgestemd op uw profiel (veelal de directe ontvangst van een test omgeving DIRECT en gerust op uw naam/de eigen of nieuwe url).

0 reacties op "Android 5 Lollipop is niet het enige NEXT BIG THING!"

Plaats uw reactie